Logotyp
Logotyp
Sök

Vikarierande Administratör

Sista ansökningsdag 2020-08-16

 

Om tjänsten

Nu söker vi dig som är intresserad av en ny spännande och utvecklande utmaning. Ta chansen att få arbeta i en liten organisation med korta beslutsvägar där du erbjuds ett intressant och givande arbete i expansiv miljö. Du erbjuds en chans att få vara med att påverka och utveckla verksamheten i en förändringsbenägen organisation.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Ljusdal Energi är en kommunalägd koncern med hundratalet medarbetare som med hög kompetens ansvarar för elhandel, elproduktion, elnät, vatten, renhållning, bredband och fjärrvärme. Vi arbetar med att leverera vatten, avlopp, värme, el och optofiber till våra kunder genom ständig utveckling, drift och underhåll med beredskap att utföra våra tjänster under dygnets alla timmar. Vårt mål är att vi ska vara drivande i utvecklingen av Ljusdals kommun, bidra till en god livsmiljö och framstå som det lokala, självklara alternativet.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är planering och projektering. Hantering av kartsystem samt mätvärdeshantering. Viss avtalsskrivning VA ingår samt avlastning med dokumentation. Tjänsten innebär många externa och interna kontakter.

Kvalifikationer och egenskaper

I rollen som Administratör behövs en person som är självgående och driftig. Vi vill att du gillar utveckling och kan förändras med organisationen i olika riktningar. Vi tror också att du är ansvarstagande och noggrann.
Goda kompetenser inom IT är meriterande samt GPS vana. Vi kommer även lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav för tjänsten då dagliga resor på orten förekommer.

Övrigt

Tjänsten är med placering på Planering och projektering på Ledningsnät.
Anställningsform: Föräldravikariat med start omgående dock längst tom 2021-11-30.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig HR-konsult, Marie Ekenberg, 0651-340227 alternativt mailadress: jobb@ljusdalenergi.se.

Ljusdal Energi uppmuntrar till en hälsosam livsstil och ger dig friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Vi tillämpar flextid samt har arbetstidsförkortning enligt avtal.

Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 16/8 2020.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se