Logotyp
Logotyp
Sök

Rörläggare

Sista ansökningsdag 2023-01-03

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, serviceinriktad och har en förmåga att både samarbeta och ta egna initiativ?
Då kan du vara vår nya rörläggare!

På Ljusdal Energi utökar vi nu teamet och söker en rörläggare VA till Ledningsnätsavdelningen.

Vi erbjuder en varierande roll där du utöver att få arbeta med nyanläggning också är involverad i allt vad drift och underhåll av våra nät innebär. Arbetet omfattar både nybyggnation, planerad renovering av befintliga nät samt felsökning, akuta reparationsarbeten och övriga service ärenden.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom VA som rörläggare och gärna erfarenhet av anläggnings- och entreprenadarbeten. B-körkort är ett krav. Vi ser det som ett stort plus om du har C-körkort och/eller E-körkort. Att du kan hantera digitala hjälpmedel och sköta dokumentation med hjälp av dessa ser vi som en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som präglas av din noggrannhet, din vilja att samarbeta för att skapa ett starkare arbetslag. Du är serviceinriktad, positiv och trivs att arbeta både självständigt och som en del utav ett team.

Kvalifikationer

För att passa och trivas i rollen ser vi att du:

  • Har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning.
  • Har tidigare erfarenhet inom VA
  • Har ett genuint säkerhetstänk och tar ansvar för hälsa och säkerhet i det dagliga arbetet.
  • Har ett intresse för att utvecklas och lära dig nya saker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som präglas av din noggrannhet, din vilja att samarbeta för att skapa ett starkare arbetslag. Du är serviceinriktad, positiv och trivs att arbeta både självständigt och som en del utav ett team.

Ansvarsområden

Som rörläggare är dina huvuduppgifter:

  • Bygga och underhålla dricks-, spill- och dagvattenledningsnäten, utifrån aktuella bygghandlingar och övriga underlag. Schaktning och rörläggning i enlighet med anvisningar i AMA. Vidta säkerhetsåtgärder enligt gällande arbetsmiljöplan.
  • Akut underhåll t ex felsökning och felavhjälpning
  • Förebyggande underhåll i syfte att driftsäkra våra ledningsnät
  • Övriga serviceärenden gentemot kunder och kommuninvånare t ex vattenmätarbyten, ventilavstängningar etc.
  • Beredskap ingår i tjänsten

Utbildning

  • Gymnasieutbildning

Ansökan

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-01-03. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gustaf.sjogren@randstad.se. Urval kan komma att ske löpande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se