Logotyp
Logotyp
Sök

Chef, drift och underhåll

Sista ansökningsdag: 2024-01-09, löpande urval

Chef, drift och underhåll.


Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren chef som vill vara med och säkerställa att ledningsnäten för VA och Fjärrvärme håller hög standard både för dagen och för framtiden?

Är du en engagerad och erfaren ledare som tillsammans med ditt team vill ta ansvar för drift och underhåll av näten och ta fram planer för framtiden?

Har du erfarenhet av driftssäkerhetsarbete, drift av VA-nät eller annan teknisk erfarenhet som är användbar inom detta område? Då kan du vara den vi söker!

Som Enhetschef Drift & Underhåll för VA och fjärrvärme leder och utvecklar du verksamheten i nära samarbete med dina medarbetare. Drift- och leveranssäkerhet är i fokus och du kommer att leda det operativa arbetet med driftövervakning och planering av förebyggande underhållsinsatser likväl som att ta hand om det avhjälpande underhållet vid driftstörningar. Analyser av driftdata och avvikelser ligger sedan till grund för framtagandet av långsiktiga underhålls- och investeringsplaner för att säkerställa att ledningsnäten utvecklas och upprätthåller god standard och prestanda. Vid vattenläckor och andra akuta driftstörningar har alla ett ansvar att engagera sig och bidra till att upprätthålla samhällsservicen oavsett tid på dygnet.

Vi söker dig som är en erfaren och ansvarsfull ledare. Du ser utmaningar och utvecklingsmöjligheter i att planera, följa upp och förbättra verksamheten. Du har en god kommunikativ förmåga, är bra på att samarbeta, din ledarstil är inkluderande och du främjar utveckling av alla medarbetare. Du har personalansvar för ca 10 stycken medarbetare som du leder och fördelar arbete för i det dagliga arbetet samt allt annat som ingår i personalansvaret. Du är van att jobba mot uppsatta mål och kan hantera dagliga och strategiska förändringar. Du medverkar i olika arbetsgrupper och förbättringsarbete är en del av det löpande arbetet.

Vi erbjuder en social roll med många kontakter både internt och externt där det ingår personalansvar och ansvar för en beredskapskedja.

Enheten ansvarar för ledningsnäten för vatten, avlopp och fjärrvärme inom Ljusdals kommun, vilket innebär både drift och underhåll samt förnyelse- och utbyggnadsprojekt.

Vår nuvarande chef går vidare till ett nytt uppdrag inom koncernen och nu söker vi hans efterträdare, som ny i rollen finns det därför möjlighet att få stöd genom mentorskap och kunskapsöverföring.

Du ansöker på Randstads hemsida senast 2024-01-09, rekryteringsprocessen pågår under ansökningstiden och urval sker löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden har gått ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gustaf.sjogren@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från ledande position.
  • Genom arbetslivserfarenhet eller utbildning förvärvat dig kunskap inom VA, anläggning eller annat närliggande tekniskt område.
  • B- Körkort
  • Goda IT-kunskaper

Ansvarsområden

  • Drift, underhåll och utveckling av distributionsnäten för VA och fjärrvärme, så att kunderna får säkra leveranser såväl idag som framgent.
  • Avhjälpande underhåll vid driftstörningar
  • Personalansvar för 10 medarbetare.

Om Ljusdal Energi

Vi utvecklar och driver Ljusdals Kommuns infrastruktur för el, vatten och avlopp, värme, bredband och återvinning. Genom närhet till våra kunder och ett stort lokalt engagemang bidrar vi till livet och näringslivet i Ljusdals kommun.

Ljusdal Energi är certifierad av ”Great Place to Work” vilket innebär att medarbetarna tycker att Ljusdal Energi är en bra arbetsplats.

 

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se