Logotyp
Logotyp
Sök

Avtal och priser

Avtal och priser

Det ska vara enkelt för dig att välja rätt. Vi avtal med rörligt elpris. Om du vill ha hjälp med att välja elavtal eller har andra frågor kring elavtal, kontakta vår Kundservice som hjälper dig.

Om du har för avsikt att byta elleverantör till oss så kan du göra det tidigast efter 14 dagar. T,.ex om du kontaktar oss den
1:a i månaden kan ditt elavtal gälla tidigast från och med den 15:e i månaden. Enda undantaget är om du flyttar in på en
ny anläggning.

Fast elpris

Ljusdal Energi Försäljning ställer för närvarande inte ut några fasta elpriser. Vi tecknar fastprisavtal, men endast inom elområde 1 och 2. Kontakta vår kundservice för mer information.

Rörligt elpris

Rörligt elpris tecknas med kunder i alla elomrpden. Rörligt elpris innebär att priset följer marknadspriset på elen och då varierar från månad till månad. Historiskt sett ger ett rörligt elpris ett lägre pris över tid. Det inträffar dock att det rörliga elpriset kan stiga då exempelvis det är låg tillgång på el, men en hög efterfrågan. Det rörliga elavtalet passar de som vill ha friheten med att inte vara uppbunden till ett avtal. Läs mer här på Rörligt elpris.

Tillval

Vi har flera olika tillval att välja mellan på ditt elavtal. För dig som vill säkra att din el enbart kommer från förnyelsebara elkällor erbjuder vi Bra Miljöval och för dig som vill ha ett fastpris avtal men inte låsa upp dig ifall elpriserna sjunker så har vi Omteckningsrätt. Läs mer på Bra Miljöval och Omteckningsrätt.

Anvisningspris

Anvisningspris får du om du flyttar in inom Ljusdal Energis nätområde och inte själv valt ett elavtal. Vi rekommenderar att du så snart som möjligt tecknar ett nytt elavtal hos oss här på webbsidan eller kontaktar vår Kundservice för att få ett mer fördelaktigt elavtal. Läs mer på Anvisningspris.

Normalpris

Normalpris får du som inte väljer att förnya ditt fasta elavtal efter att den avtalade perioden tagit slut. Vi rekommenderar att du så snart som möjligt tecknar ett nytt elavtal hos oss här på webbsidan eller kontaktar vår Kundservice för att få ett mer fördelaktigt elavtal. Läs mer på Normalpris.

Information från: Ljusdal Energi Försäljning AB

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se