Logotyp
Logotyp
Sök

Arbetsmiljöingenjör

Vi söker en arbetsmiljöingenjör som kan driva vårt viktiga arbetsmiljöarbete!

Ljusdal Energi är en kommunägd koncern med över 90 medarbetare på totalt sju bolag som tillsammans ser till att vardagen fungerar för hela samhället. Detta genom att säkerställa försörjning av värme, el, vatten, renhållning, bredband och TV. Många av medarbetarna inom organisationen har fysiska arbetsuppgifter, ofta ute i verksamheter där säkerhetstänk och rutiner är A och O för att minimera risker för olyckor samt för att kvalitetsäkra utförandet.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som arbetsmiljöingenjör på Ljusdal Energi har du en viktig roll i organisationen där du ansvarar för att självständigt forma arbetsmiljöarbetet. Arbetet inkluderar exempelvis att utveckla och implementera strategier för systematiskt arbetsmiljöarbete, granska och uppdatera regelverk för arbetets utförande och användning av arbetsutrustning samt att utveckla rutiner och instruktioner och arbeta med beteendebaserad säkerhet. Denna roll ger dig inte bara möjlighet att påverka och förbättra arbetsmiljön för medarbetarna, utan också att aktivt bidra till koncernens övergripande säkerhetskultur och välbefinnande.

Varför Ljusdal Energi?

  • Ljusdal Energi är ett ”Great Place to Work”-certifierat företag vilket innebär att medarbetarna tycker att det är en mycket bra arbetsplats.
  • Du får möjlighet att arbeta med breda områden inom arbetsmiljö.
  • Du har frihet i att själv utforma arbetsmiljöarbetet.
  • Du erbjuds flexibilitet där du har möjlighet att arbeta hemifrån till viss del.

Vi söker dig som har

  • Flera års erfarenhet av arbetsmiljöarbete .
  • Arbetsmiljörelaterad utbildning.
  • Flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande med

  • Kunskaper inom ISO-certifiering.
  • Erfarenhet av tidigare arbete inom producerande verksamhet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Ljusdal.
Omfattning: 100%, Heltid.
Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
I denna rekrytering har Ljusdal Energi valt att samarbeta med Wrknest. För att skicka in din ansökan, besök deras hemsida.

Ljusdal kommun

Ljusdal är belägen i den vackra regionen Hälsingland. Här är livskvaliteten hög och möjligheterna oändliga för både bofasta, hemvändare och de som precis har flyttat hit. I Ljusdal finns en harmonisk balans mellan det natursköna och det moderna, där invånare och besökare har möjlighet att njuta av den frihet och friluftsliv som de vilda skogarna och mångfaldiga vattendragen erbjuder. Oavsett om du är ute efter lugn och ro i naturen eller fartfyllda aktiviteter, finns det något för alla i Ljusdal.

Ljusdal Energi
Björkhamrevägen 2 A

827 35 Ljusdal
info@ljusdalenergi.se